Yves Berendse

Yves Berendse

De Zandvoortse zanger Yves Berendse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. In 2016 tekende hij een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin In Jou’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Met nummers als ‘Vakantieliefde’ , ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ is Yves Berendse een graag geziene artiest op de Nederlandse podia!
Buma Talent Award
Een korte terugblik op zijn carrière leert dat 2016 voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. Niet alleen omdat hij zijn 1e platencontract tekenden maar ook ontving de zanger de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.
Eerste Album
Met de release van zijn eerste album ‘Het Einde van het Begin’ begin 2018 wist hij menigten te verrassen. Het album werd gepresenteerd in een uitverkocht Tuschinski Theater in Amsterdam tijdens zijn eerste grote solo concert met eigen band. Zijn album ‘Het Einde van het Begin’ betekent vooral het begin van vele nieuwe dromen.
Openlucht Theater Caprera
Eind mei 2019 geeft Berendse zijn tweede concert, dit keer in een uitverkocht Caprera in Bloemendaal. Samen met zijn liveband zette Yves een prachtige show neer. De 1300 aanwezige mensen zongen zijn nummers luidkeels mee en de nummers werden afgewisseld met persoonlijke verhalen. Hier werd later dat jaar een prachtig live album van uitgebracht.
Yves’ Home Sessions
In 2020 heeft Yves Berendse ondanks de vreemde periode niet stilgezeten ; gedurende de corona periode gooide hij hoge ogen met de “Yves’ Home Sessions” op Social Media. Op zijn eigen wijze vertolkte hij bijzondere nummers zoals: ‘Against All Odds’, ‘I Want To Know What Love Is’ en ‘She’ . Zo liet hij zijn publiek ook een hele andere kant van hem zien.
In de zomer van 2020 bracht Berendse het zomerse nummer “Laat het Los” uit en was hij een graag geziene gast bij diverse dinershows door heel het land.
Hoe Kan Het – nieuwe single zomer 2021
Juli 2021 lanceert Yves zijn nieuwe single ‘Hoe Kan Het’. Een uptempo nummer geschreven door Billy Dans, Hansen Thomas, Mark Pattiapon en Yves Berendse zelf en geproduceerd door Justin Pieplenbosch.
“De release van de single ‘Hoe Kan het’ voelt als een nieuw hoofdstuk. Sinds 2015 toen ik begonnen ben met zingen ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen muzikale identiteit. Ik heb de afgelopen tijd een nieuw team om me heen verzameld en heb nu echt mijn eigen sound gevonden.
Voorgoed Voorbij – Onuitgebracht Hazes nummer ziet na 20 jaar het levenslicht
Op 9 februari 2022 brengt Yves zijn nieuwe single VOORGOED VOORBIJ uit. Het is een tijdloze ballade die gaat over iemand loslaten waar je van houdt. Achter het nummer zit een bijzondere lading; het nummer is geschreven door Rosetty de Ruiter, voormalig schrijfster en componiste van bekende Hazes SR hits. Rosetty schreef dit nummer in 2002 en was eigenlijk bedoeld voor André Hazes SR. Toen hij dit lied voor het eerst hoorde wilde hij het graag uitbrengen. Dit is er echter nooit van gekomen. “Ik voel mij enorm vereerd dat ik dit nummer alsnog mag uit brengen”.
Yves Berendse Live in Het Concertgebouw
Op 2 mei 2022 gaf Yves Berende met zijn band o.l.v. Bas van de Heuvel in een uitverkocht Concertgebouw een avondvullend concert. Een onvergetelijke avond waarin eigen liedjes en prachtige covers omlijst werden door de prachtige ambiance van een van de mooiste concertzalen van de wereld! In juli 2022 kwam het live album uit: “Yves Berendse Live in het Concertgebouw” met de mooiste liedjes van dit concert.

Yves Berendse boeken of inhuren voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op 030-669 60 90 of stuurt u een email naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl