Over Line Up Events

Wie zijn wij?

Line-up Events is een full service boekingskantoor voor Nederlandse pop-artiesten, bands, dance acts, dj’s, jong talent en meer. Met een klein team van zeer toegewijde mensen hebben wij maar één doel: het leveren van entertainment voor iedere doelgroep, op zo’n hoog mogelijk niveau. Naast het vertegenwoordigen van een aantal exclusieve items die u op deze website kunt vinden, zijn wij ook uw partner in het creëren, programmeren en het verzorgen van uw event.

Aemstie_festivalprogrammering
festival

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ooit begonnen als muziekbureau nemen wij inmiddels voor een breed scala aan artiesten zowel management als boekingen uit handen. Zodat de artiest zich volledig kan focussen op de kwaliteit van uw evenement. Naast artiestenmanagement specialiseert Line-Up zich ook in winkelcentrumpromotie en neemt ons kundige team zelfs volledige jaarplanningen van winkelcentra, groot en klein, onder haar hoede. Eigenlijk is Line-Up Events een bureau dat zich bezighoudt met álles dat met entertainment en planning te maken heeft. Zogezegd een totaalleverancier voor een onvergetelijke dag.
Wist u trouwens dat we sinds 2017 ook braderieën, markten en pasar malams organiseren? Kortom, u geeft uw akkoord, wij doen de rest.

Ons creatieve team

Raymond van der Velden

Eigenaar, Sales en Management

Dennis van Geelkerken

Entertainment adviseur

Esmeralda Schuurink

Planning en uitvoering

Jerry Rijstenbil

Regisseur & creative

Digi Co

Even terug bellen

Lizzy

Lizzy

De vrolijkheid van kantoor

Shania Kruyt

Eventmanager

0
Kwaliteit
0
Jaren ervaring
0
Tevreden klanten
0
Artiesten online