Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst

Ooit begonnen in café Bolle Jan: Wesly Bronkhorst.
Hoe mooi ook, als één van de vaste zangers in het beroemde café van de familie Froger was dat voor de gedreven en gepassioneerde Wesly slechts een start.
Want hij leeft maar voor één ding, en dat is zingen.
Wesly Bronkhorst boeken:

In de loop van de tijd heeft Wesly op tal van grote podia zijn opwachting gemaakt: het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, Grootse Gala’s en Bedrijfsevenementen maar zijn hoogtepunt beleefde hij toch wel in mei 2008 tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA.
Hoe groot een zaal is maakt hem niet uit. Wesly kan enorm genieten van een feesttent met vierduizend man, maar ook van optredens voor kleinere groepen.
Als de mensen het naar hun zin hebben en goed reageren, heeft Wesly een topavond.

3 typische Wesly-uitspraken
“Als mensen het naar hun zin hebben – of het er nu 10 of 10.000 zijn – maakt mij gelukkig.”
“Trots ben ik op mijn optreden bij de bruiloft van Yolanthe Cabeau en Wesley Sneijder. Daarom heeft mijn liedje ‘Wij’ voor mij een extra dimensie.”
“Fijn dat ik met mijn muziek veel mensen heb weten te raken: ‘Als jij had gedacht’, ‘De eerste kus’, en ‘Kom allemaal maar in mijn armen’ zijn niet voor niets hits geworden.
Voor mij stuk voor stuk prachtige beloningen op mijn werk.”

Als je houdt van onvervalste Hollandse gezelligheid, gegarandeerd een (meezing)feestje wenst en een spontane en flexibele zanger in huis of op je podium wilt halen: Wesly is je act, antwoord en succesnummer!

Wesly Bronkhorst boeken voor een optreden? Line Up Events is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wesly Bronkhorst

Wilt u Wesly Bronkhorst direct boeken? Bel dan 030-669 60 90

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl