VICE VXRSA

VICE VXRSA

VICE VXRSA: De nieuwe Nederlandse popsensatie.

Recht uit het hart schrijven Maurice, Bram, ALES en Leslie in moerstaal hun eigen lyrics en bedenken zelf alle melodieën. Producer Maneaux maakt een parel van elke track. De groep werd ‘geboren’ op 5 juli 2021.
Vanaf dat moment werkten de leden in het geheim aan het merk VICE VXRSA: hits schrijven en opnemen, promotiefoto’s maken, spraakmakende posts voor social media voorbereiden, samenwerkingsverbanden aangaan.
Dat alles met maar één doel: om vanaf september 2022 te knallen.
Young, wild & free is het motto van deze vier getalenteerde en zéér aantrekkelijke zangers.
Vier badboys, die je graag aan je moeder voorstelt: VICE VXRSA!

Alle muziekgenres in één band: ALES (reggaeton), Maurice (jazz), Bram (pop) en Leslie (hiphop) maakt VICE VXRSA uniek!

ALES(Alessandro) is een Reggaeton, Latin, Urban artiest/songwriter/producer, die in zijn eigen teksten de Nederlandse en Spaanse taal mixt. In 2012 deed Ales – destijds 13 jaar oud – mee aan het Junior Songfestival, waar hij met één punt verschil als runner up uit de wedstrijd kwam. Zijn zelfgeschreven nummer ‘Una Chica Especial’, geproduceerd door de Nederlandse producer Brownie Dutch, werd na de finale miljoenen keren gestreamd op Spotify en YouTube. Ook deed Ales mee aan de Zapp Live Rap Battle, die hij met glans won. Met zijn song ‘Fuego’ scoorde een enorme hit: het nummer stond hoog in de Kids Top 20 en behaalde vijf weken lang een notering in de Top40 Tipparade.
Dankzij deze hit noteringen trad Ales op bij meerdere grote venues, zowel in Nederland als in het buitenland.

Maurice van Kersbergen is met zijn 20 jaar de jongste van de groep. Zijn ouders zijn muzikanten en muziek speelt al zijn hele leven een grote rol in alles wat hij doet. Op jonge leeftijd begon hij met pianospelen en zingen kwam hier later bij. Op 17-jarige leeftijd startte Maurice een nieuw avontuur bij The Voice Of Holland, waarna zijn grap over 'logopedie-les' viral ging. Als zanger/pianist heeft Maurice veel podiumervaring opgedaan. VICE VXRSA is een heerlijke verrijking van zijn muzikale leven.
Ideale schoonzoon? That's for you to find out!

Bram Houg begon zijn muzikale carrière al jong; als kind speelde hij in verschillende grote musicals. Bram deed zo veel ervaring op en waagde de sprong om mee te doen met The Voice of Holland. Daar bleek hij een echte publiekslieveling! Zijn talent en grote fanbase op social media maakten hem de ideale kandidaat voor de YouTube-versie van de Beste Zangers op Ibiza. Bram is de afgelopen jaren actief geweest in de muziekindustrie als songwriter en zanger in verscheidene bands. Hij bracht een aantal eigen singles uit met miljoenen streams op Spotify.
Inmiddels is Bram klaar voor de volgende stap: hij sluit zich met veel enthousiasme aan bij VICE VXRSA.

Leslie de Koning, inmiddels 24 jaar, begon zijn carrière als danser.
In 2012 en 2013 kwam hij als winnaar uit de bus bij AVRO Junior Dance en SYTYCD The Next Generation. Ook danste hij grote rollen hij in meerdere videoclips van Aliyah. Verder speelde Leslie twee seizoenen de hoofdrol in de destijds nieuwe Nickelodeon- serie Spotlight. Buiten dat gaf hij jarenlang danslessen en workshops en deed verschillende optredens. Zo heeft Leslie een grote fanbase opgebouwd en is hij erg populair bij een jong publiek (10-20 jaar).
Drie jaar geleden begon hij muziek te maken, waarmee hij zijn échte passie volgt. Inmiddels is hij gestopt met dansen om vol voor de muziek te gaan. Hij maakt al zijn muziek zelf, samen met zijn beste vriend en producer. Met een focus op melodic trap muziek verovert Leslie onder de naam Archy de Nederlandse muziekbranche.
En is hij één van de badboys van VICE VXRSA!

Merkwaarden:
Young | Wild | Free
Muziekgenre:
Pop, urban

Wilt u VICE VXRSA direct boeken of informatie, neemt u dan contact op met ons team op 030-66960 90 of stuur een mail naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl