Tim Schalkx

Tim Schalkx

Tim Schalkx staat voor 100% feest!

Als 16 jarige jongen pakte Tim tijdens een stapavond in het Brabantse Boxtel spontaan de microfoon en zijn eerste optreden was een feit.
Nu ruim 15 jaar later en heeft hij op vele podia gestaan, eerst in de vele feestcafés zoals de Skihut in Rotterdam en Café Costa in Eindhoven maar later ook bij de Tros Muziekfeesten, 3 Uurkes Vurraf, Hart voor Muziek en de huldiging van darter Michael van Gerwen.
Ondertussen is er bijna geen dorp of feesttent te vinden waar hij niet de boel op z’n kop heeft gezet.
Ook op de vakantiebestemmingen is hij een graag geziene gast.
Tim heeft ruime ervaring op après ski gebied door al jaren op te treden in bijvoorbeeld de Cin Cin (Gerlos) en de Moskito Bar en Karatbar in Westendorf

Ook op de zomerbestemmingen wordt hij al jaren geboekt zoals op Mallorca, Italië, Salou, Lloret de Mar en op Gran Canaria.

Met zijn hits: Ferry de Roze Flamingo, Samen in een Bubbelbad, Leve de Après Ski, Met veel Tam Tam, Lailo en Max Verstappen  bereikte hij meerdere malen de hitlijsten en kregen zijn clips veel views op YouTube.

Tim is dus ondertussen uitgegroeid tot een van dé feestartiesten en is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit.
Met zowel zijn eigen hits als bekende feestelijke covers zorgt hij voor een super sfeer op ieder evenement!

Tim Schalkx boeken of inhuren voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op 030-669 60 90 of stuurt u een email naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl