Three Third Music

Three Third Music

De naam THREETHIRD staat voor het verhoudingsgetal 3/3. De drie zussen zijn individueel één-derde, maar met z’n drieën vormen ze een harmonieus geheel. Ooit begonnen in de woonkamer, is THREETHIRD uitgegroeid tot een spetterende act.  De coverband heeft vele podia en gelegenheden in Nederland en buitenland mogen betreden.

Met ervaring in het bouwen van een feest, zorgt allround coverband THREETHIRD voor onvergetelijke momenten. Deze enthousiaste jonge coverband met swingende ritmesectie, conservatorium geschoolde muzikanten en een prachtig driestemmige frontlinie van drie zussen, heeft een breed repertoire met verschillende muziekstijlen. De band kan in kleine semi-akoestische en in een grote feestformatie spelen. Een liveshow van THREETHIRD is een sensatie. Naast klassieke hits van toen en de grootste hits van dit moment, zorgen ze voor een volle dansvloer met verrassende medleys en hits in verschillende internationale talen. Voor een bruiloft, bedrijfsfeest of andere gelegenheid bent u bij het juiste adres!

Het plezier en enthousiasme waarmee de bandleden zich inzetten op het podium is niet onopgemerkt gebleven. THREETHIRD is verkozen tot ‘populairste coverband van Nederland’ tijdens de Battle of the Bands te Rotterdam. Daarnaast hebben ze de titel ‘beste coverband van Zuid-Holland’ behaald tijdens de Clash of the Coverbands, waar ze tevens de halve finale van de BeNeLux bereikte.

Voor informatie of direct boeken van deze geweldige interactieve band neemt u contact op met onze collega's op kantoor op 030-669 60 90 of stuurt u een email naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl