Stino

Stino

Stino, zoals Stijn van Dijken bekend staat op het podium, is geboren op 18 juni 1996 in Apeldoorn, een middelgrote stad die centraal in Nederland ligt.
Hij begon als DJ op school en verjaardagsfeestjes in 2010.
Kort daarna werd hij uitgenodigd om op allerlei festivals en in diverse clubs zoals Club Manzo (Apeldoorn), Club Panama (Amsterdam), Summerloverz Festival en het Nederlands Olympisch Stadion te optreden.
Na zijn eigen producties te hebben, werd Stino uitgenodigd om in datzelfde jaar zijn nieuwe track in de Slam FM-studio in Hilversum aan te bieden.

Stino heeft een mix van 'tech and progressive house' gecreëerd, die al in verschillende clubs en festivals populair geworden is.
Naast zijn DJ-werk heeft Stino zich ook gericht op het produceren van muziek.
Zijn tracks worden regelmatig gespeeld door bekende DJ's, waaronder Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Blasterjaxx, Dannic, Ferry Corsten, Julian Jordan, MAKJ, Tom Swoon, Vato Gonzalez en anderen.
In 2013 produceerde Stino een track genaamd 'Threesome', die later werd vrijgegeven door Ferry Corstens Flashover Recordings. Hij deed het samen met Jule en Kiholm, een bekende Deense producent.

In 2015 heeft Stino zijn track 'Feel the Power' uitgebracht met Julian Jordan on Spinnin Records. Voel de kracht is al ondersteund door Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Blasterjaxx, Makj, Tom Swoon en meer. Hij heeft ook een recordovereenkomst ondertekend met het label Armin van Buuren, Armada Music. Zijn nieuwste nummer '' I Need You '' is uitgegeven op Armada Music.

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl