MerQury Legacy of Queen

De Italiaanse tributeband van Queen.

De Italiaanse tributeband van Queen.
Als je praat over Queen betekent dat eigenlijk een van de belangrijkste hoofdstukken in de geschiedenis van de Rockende vier muzikanten van Queen. MerQury Legacy speelt de muziek van Queen omdat ze weten waar het allemaal om gaat.
De muzikanten zijn: Juri Saddi (stem van Freddy Mercury), Danny Conizzoli (elektrische gitaar & bas), Cristian Comizzoli (basgitaar en elektrische gitaar) en Matteo Casiraghi (drums).
Ze benaderen door hun shows, het legendarische pad van Queen of eigenlijk zoals Freddie Mercury het presenteerde. Met het diepste respect voor deze legendarische band zorgen ze met veel aandacht en passie dat de complete  details voor zowel de muziek als de presentatie tot hun recht komt.
MerQury Legacy heeft de totale kennis en passie voor deze historische Britse band compleet overgenomen.
Ook zijn ze de technische nauwkeurigheid van het uitvoeren van de nummers niet vergeten, en absoluut dankzij het onbetwistbare vocale en schilderachtige charisma van Juri.
De power maar zeer belangrijke krachtige drums van Matteo en de perfecte uitwisselbaarheid van Danny en Cristian die zichzelf afwisselen met elektrische gitaar en bas, geven een toegevoegde waarde aan de show.
Sinds 2001 bestaat de band al en heette eerst de Merqury Band en vanaf 2011 als MerQury Legacy brengen zij RESPECT en PASSIE op de meest prestigieuze Italiaanse en Europese podia, maar absoluut in de eerste plaats ter gelegenheid van de belangrijkste evenementen ter nagedachtenis aan Freddie (d.w.z. Montreux Freddie Mercury Memorial Day), en dit is wat het publiek voelt bij het bijwonen van hun optredens.
Mensen worden emotioneel door elkaar geschud van het begin tot het einde, totdat "We Are The Champions " gespeeld word.
Juri doet naar aanleiding van het ritueel van Freddie opstaan en kijken naar  de lucht met het embleem van de koningin: Queen.

Exclusief te boeken bij Line Up Events via 030-669 60 90 of mail naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl