Professor Propkop

Professor Propkop

Professor Propkop is een, zoals hij dat zelf noemt, professioneel probleemoplosser maar dan wel een beetje verstrooit want dat zijn alle professors natuurlijk. Wanneer hij geen problemen op hoeft te lossen werkt hij in zijn laboratorium aan diverse experimenten die hij weer kan verwerken in één van zijn voorstellingen.

"Experimendabel" is een solovoorstelling van professor Propkop waarin hij aan de hand van experimenten verteld wat hij heeft meegemaakt in zijn bizarre leven. Toch speelt Propkop deze voorstelling niet helemaal alleen. Doordat dit een interactieve voorstelling is heeft hij altijd graag hulp nodig van het publiek. Want Propkop kan zichzelf wel heel slim vinden, maar stiekem is hij dat helemaal niet natuurlijk. Dit levert hilarische situaties op waardoor het publiek eigenlijk meer een onderdeel wordt van de voorstelling dan alleen maar toeschouwer zijn. Uiteindelijk komt alles altijd toch weer op zijn pootjes terecht en heeft het publiek gelachen, geholpen en stiekem nog wat geleerd ook!

Deze voorstelling duurt ongeveer 5o minuten en zit vol experimenten, interactie en humor.
Deze voorstelling kan vrijwel overal gespeeld worden.
Denkt u nu , ja maar ik wel het anders dan zijn er heel veel mogelijkheden en vergeet het vooral ons niet te laten weten. Denk hierbij aan: Bedrijven, basisscholen, winkelcentra, kinderopvang etc...

Voor informatie en boekingen van Professor Propkop heeft hij gelukkig een secretaresse die alles voor hem regelt want anders gaat alles fout.(hij is natuurlijk wel een beetje verstrooit weet u nog)
Neemt u vrijblijvend contact op met één van zijn assistenten en belt u met 030-669 60 90 of stuur een email naar: info@lineupevents.nl

 

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl