Piet Ryco

Piet Ryco

Wie is Piet Ryco?

Piet Ryco is al jaren één van de belangrijkste Pieten van Sinterklaas. Eigenlijk zijn alle Pieten even belangrijk, maar wist je dat Piet Ryco ervoor zorgt dat er altijd genoeg geld is om cadeautjes te kopen voor alle lieve kinderen in Nederland en België? Als klein Pietje kwam hij door een storm per ongeluk aan in Nederland. Gelukkig was hij niet alleen. Samen met zijn Pietenvrienden ontdekte hij in het Nederlandse Kasteel van Sinterklaas een groot geheim; iets waar heel veel mensen nog nooit van gehoord hebben.
Dit jaar kan je vanaf 16 november 2019 tot aan Pakjesavond elke dag een spannend avontuur te beleven op YouTube. Waarom is Piet Ryco zo belangrijk voor Sinterklaas? Wat ontdekte hij samen met zijn Pietenvrienden in het Kasteel? Je hoort en ziet het allemaal in de YouTubeserie:

‘De avonturen van Ryco’.

Show: De avonturen van Ryco en het verdwenen snoepgoed.
Circa: 45 tot 60 minuten
Er is een groot probleem: Snoeppiet heeft bijna al het snoepgoed opgegeten en er is nu niet genoeg meer voor alle kinderen. Het probleem is zo groot dat het zelfs voor de beste Bakkerspieten van Sinterklaas veel te moeilijk is om binnen zo’n korte tijd zoveel snoepgoed te bakken. Het grote feest kan niet meer door gaan! Of toch wel?

In het oude boek van de verdwenen Tovenaar staan speciale toverspreuken voor dit soort problemen. Lukt het Piet Ryco om samen met de kinderen het snoepgoed op tijd terug te toveren voor dat Sinterklaas langskomt? Boek deze interactieve familieshow met zang, dans en Sintastische tovertrucs nu bij Lineup Events!

 

Piet Ryco is direct te boeken via ons kantoor op 030-669 60 90 of stuurt u een email naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl