Phoenix the Coverband

Phoenix the Coverband

Phoenix the Coverband

Allrounder dan Phoenix the Coverband ga je het niet zien!
Deze 6 bandleden zijn échte rasmuzikanten, mega energiek, dol enthousiast en entertainen zit ze in het bloed!
Een fantastisch repertoire met de meest uiteenlopende genres zorgt voor een multi inzetbaarheid van deze band.

Phoenix is een echte partyband die stáat als een huis!
Phoenix the Coverband  geliefd door heel NL als band geschikt voor festivals of bruiloften. Maar wordt net zo hard geroemd om hun muzikale feestgehalte op kermissen, tentfeesten, schuurfeesten en al wat je nog meer kunt bedenken. Kleine of grote events, alles is mogelijk!

In 2022 hebben zij zalen, pleinen, festivals plat gespeeld, nog maar niet te spreken over de top prive feesten gehalte wat na Corona ingehaald moest worden.
Daarnaast hebben zij mogen optreden voor Defensie – de Koninklijke Marine, het plein op zijn kop gezet op ‘Hardzeildag’ tijdens de Sneekweek, en stonden zij op Schagen Popweekend voor 18.000 mensen!

Laagdrempelig of op hoog niveau
Dé party band die op spetterende en energieke wijze nummers brengt van de jaren ’60 tot nu.
Van feest, Hollands, rock, pop, top 40/100 en uiteraard de allerbeste (dance)klassiekers van de afgelopen 5 decennia. Een allround band bestaande uit zes ervaren muzikanten waarmee Phoenix the Coverband zich mag scharen onder één van NL’s top coverbands.

De bandleden zelf zijn niet vies van feest en gezelligheid en mengen zich dan ook graag tussen het publiek om mee te springen op de dansvloer of om mee te hobbelen in die rij van de oer-gezellige en eeuwenoude polonaise.
Dit alles zorgt voor meer interactie.
Of dat nou in de kroeg is, feesttent of op een elite feestje, dat maakt niet uit.
Phoenix kan zich compleet aanpassen aan de wensen en de sfeer waar uw gelegenheid om vraagt.

Boek deze band:
De bandleden, bestaande uit 4 heren en 2 dames, zijn één en al passie voor muziek. Dat hoor je en dat zie je! Stuk voor stuk gedreven om jou en jouw gasten een heerlijke dansavond te bezorgen.
Op geheel eigen en interactieve wijze nemen ze je mee op muzikale reis van de jaren ’60 tot nu en weer terug, en dat allemaal vanaf de dansvloer!
Ook diverse acts kunnen voor dit optreden verzorgd worden en is bij de prijs inbegrepen. Denk aan Elvis, Queen, Tina Turner of de Disco 70’s.

Eigen licht- en geluidsshow
Phoenix coverband wordt geboekt met eigen licht- en geluidsshow, waardoor jullie zeker zijn van kwaliteit op jullie avond, en zorgeloos kunnen genieten!
Wil je het volledige showpakket met confettishooters, sparculars, extra verlichting en meer?
Laat uw wensen horen en wij zorgen dat alles van A tot Z is geregeld !

Voor informatie of direct boeken van Phoenix the Coverband neemt u contact op met onze collega's op kantoor op 030-669 60 90 of mailt u naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl