Paul Elstak

Paul Elstak

Paul Elstak: Nederlandse DJ, producer en radiomaker:
Paul Elstak is een bekende Nederlandse DJ, producer en radiomaker bekend om zijn bijdrage aan de Nederlandse hardstyle en gabber-scène. Hij werd geboren op 16 februari 1967 in Rotterdam, Zuid-Holland.

Muzikale carrière van Paul Elstak:
Elstak begon zijn muzikale carrière in de jaren 80 en richtte zich later op de hardstyle en gabber-scène. Hij bracht tal van hits uit waaronder “The Promised Land”, “Don’t Leave Me Alone” en “Life Is Like A Dance”. In 1999 richtte hij het platenlabel ‘Rotterdam Records’ op. Hij heeft ook gewerkt als radiomaker voor verschillende stations in Nederland.

Terugkeer naar hardstyle en gabber-scène:
In 2018 bracht Paul Elstak zijn eerste album in 17 jaar uit, genaamd “I Am The Creator Of Hardcore”. Hiermee keerde hij terug naar zijn roots in de hardstyle en gabber-scène.

Persoonlijk leven van Paul Elstak:
Naast zijn carrière als bekende DJ en producer is Paul Elstak ook actief als vrijwilliger voor goede doelen zoals inzamelingen tegen spierziekte ALS. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

Populaire en invloedrijke figuur in Nederlandse hardstyle en gabber-scène:
Paul Elstak is een van de meest populaire en invloedrijke figuren in de Nederlandse hardstyle en gabber-scène en heeft een grote schare fans over de hele wereld. Hij wordt gezien als een pionier in het genre.

Boekingen Paul Elstak:
Voor boekingen en prijzen van Paul Elstak neem contact op met ons kantoor op 030-669 60 90 of stuurt u een email naar info@lineupevents.nl

 

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl