Lieveheersbeesje en Kevertje

Lieveheersbeestje en Kevertje

Lieveheersbeestje en Kevertje:

Wanneer de lente zijn intrede doet en de natuur ontwaakt, willen we je uitnodigen om een heel bijzonder insectje te ontmoeten: dat is namelijk Kevertje.. onze kleine maar vastberaden held op stelten, die smoorverliefd is op het prachtige Lieveheersbeestje. Zijn hart gaat sneller kloppen bij de gedachte aan het Lieveheersbeestje en met een blik vol passie is hij vastbesloten om haar voor zich te winnen met de meest betoverende dans: de tango. Zij is op haar beurt weer aangetrokken door zijn vastberadenheid & charme en laat zich langzaam meevoeren in de betoverende cadans van de tango.
Het publiek wordt meegenomen in het spel terwijl ze getuige zijn van het ontluikende liefdesverhaal tussen Lieveheersbeestje en Kevertje.
Met hun kleurrijke kostuums en charmante interacties brengen ze de essentie van de lente tot leven voor jong en oud. Laat je meevoeren door hun speelse capriolen en ontdek de magie van dit seizoen zoals nooit tevoren.

Of het nu gaat om een straattheaterfestival, een stadsfeest of een cultureel evenement, Stelten act ‘Lieveheersbeestje en Kevertje’ zijn de perfecte toevoeging om de lente en zomer te vieren.

Boek ze nu en laat je publiek betoveren door dit onvergetelijke liefdesverhaal.
Voor informatie en boekingen neemt u contact op met onze collega's op kantoor op 030-669 60 90 of mailt u naar info@lineupevents.nl

 

 

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl