LEESZING met Paul van Loon & Andere Snuiters

LEESZING met Paul van Loon & Andere Snuiters

Paul van Loon, de kinderboekenschrijver die je vast kent van Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus en Foeksia de Miniheks, heeft een ‘kinderboekenband’.
Met zijn band Andere Snuiters brengt hij zijn muzikale lezing over zijn kinderboeken gecombineerd met popmuziek naar het theater. Paul vindt het belangrijk dat kinderen (leren) lezen met plezier en dat het niet altijd ‘schools’ hoeft te zijn. Dat het ook gezellig en knus kan zijn, thuis op de bank of voor het slapen gaan.
“LEESZING met Paul van Loon & Andere Snuiters” is een programma waarin leesplezier centraal staat. Paul vertelt, leest voor en speelt gitaar. Dansen en meezingen mag, ook als Jimi RIP en Opa Weerwolf op bezoek komen.
De liedjes heeft Paul zelf heeft gemaakt en hebben allemaal te maken met zijn boeken. Hij wordt hierin vakkundig begeleid door professionele muzikanten.
Deze voorstelling is geschikt voor middelgrote theaters/zalen. Na de voorstelling is er een signeersessie. Als je wilt zet hij zijn handtekening in je boek (of op je t-shirt, op de Dolfje pop etc..)

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl