Laurien Verstraten

Laurien Verstraten

ZANGERES

Laurien is naast haar tv werkzaamheden een begenadigd zangeres.
Ze zong al bij verschillende meidengroepen, in coverbands, en tijdens jamsessies in o.a. Club Dauphine, Panama en tijdens VIP Live.
Ze trad drie keer op rij op tijdens SERIOUS REQUEST en zorgde voor een spectaculaire opening van de MARIE CLAIRE STARTERS AWARD.

Laurien is tevens veel gevraagd zangeres op huwelijken en (bedrijfs)feesten, met pianist of uitgebreid met blazerssectie/band en in de hotellerie in Amsterdam (o.a. Hotel de L'Europe, Amstel Hotel, College Hotel).

OPLEIDING

Tijdens haar RECHTEN studie aan de Universiteit van Amsterdam volgde Laurien zanglessen van Babette Labeij en Caro Emerald, waarna ze doorstroomde naar de ACADEMIE VOOR LICHTE MUZIEK.

Vervolgens werd Laurien aangenomen aan het ARTEZ CONSERVATORIUM voor een contractstudie MUZIEKTHEATER. Hier kreeg zij acteerlessen van Caroline Almekinders en zanglessen van Marielle Vester. Bij de ARTEZ ACADEMIE VOOR THEATER was zij tevens te zien in het regieproject van Lotte Rosier.

Laurien volgde bij KEMNA de eenjarige acteer-opleiding DE JAARGANG en een SUMMERSCHOOL PRESENTEREN van Roeland Kooijmans. MASTERCLASSES FILMACTEREN kreeg ze van Harry Klooster, Mimoun Oaissa, Ellen Roerman en Antia Donk.

Zanglessen genoot Laurien van o.a. Ivar Costenoble, Katrien Verheijden, Jimmy Hutchinson, Irmgard Klerckx en Jan Majoor. Op BROADWAY kreeg zij zanglessen van Kurt Robinson en Bettina Sheppard.

Laurien Verstraten exclusief te boeken bij Line Up Events, neem contact op met 030-669 60 90 of mail naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl