La Fiesta

La Fiesta

Colourful People Colourful Music, dat is La Fiesta, dé feestelijke allround band!
Door de veelzijdigheid van het aangeboden repertoire is ieder evenement om te toveren tot een uniek festijn. De variatie in genres, zoals  danceclassics, salsa, merengue, bachata, soca, reggae, (neder)pop, rock ‘n roll en ballads, maakt het mogelijk ‘ieder wat wils’ te  bieden. Typerend voor La Fiesta is het weten in te spelen op het publiek  en het werkelijk betrekken van de toehoorders bij de shows. Innoverend, warm en sfeervol.

La Fiesta verzorgt optredens voor o.a. bedrijfsevenementen, festivals, bruiloften en overige feestelijke gelegenheden.Ook in het buitenland (o.a. Suriname, België, Duitsland en Frankrijk) heeft deze swingende allround formatie succesvolle optredens verzorgd.

Maak uw 'Fiesta' compleet door de band te boeken in combinatie met een DJ, fotograaf, dansgroep, limboshow, brassband of zelfs Caraïbische catering! Desgewenst kunnen additionele licht- en geluidsinstallaties op maat worden aangeleverd. Het enige wat u rest is de dansschoenen aan te trekken en te genieten van uw eigen

Op aanvraag is La Fiesta uit te breiden met een zangeres.

 

Vraag naar de mogelijkheden door te bellen met 030-669 60 90 of mail naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl