Kamelenrace

de paardenrace maar dan met kamelen

De Kamelenrace:

Ga jij ook altijd de uitdaging aan bij de Kermisattractie The old famous derby race met je vrienden? Start klaar rollen maar!

Over de kamelenrace:
De Kamelenrace is een zeer populaire kermisattractie die vooral te vinden is op kermissen in Nederland. Het is een interactief spel waarbij deelnemers een bal in een gat moeten laten vallen om zo de kameel vooruit te laten gaan op een baan. De baan heeft 12 kamelen die met elkaar strijden om als eerste de finishlijn te bereiken.

De kamelen zijn bevestigd op een bewegende baan die een realistische race-ervaring creëert. De deelnemers nemen plaats achter een houten plank met gaten erin en proberen de bal door het gat te gooien. Hoe verder het gat op de plank zit van de deelnemer, hoe verder de kameel van die deelnemer vooruitgaat op de baan.

Het spel is leuk voor alle leeftijden en wordt vaak gespeeld door families en groepen vrienden die samen willen strijden om de eerste plaats. Er zijn vaak prijzen te winnen voor de deelnemers die de race winnen of die als tweede of derde eindigen.

Wilt u meer informatie over het inhuren van deze nostalgische kamelenrace, neemt u dan contact op met ons kantoor op 030-669 60 90 of stuur een mail naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl