JOY! girlband

JOY! girlband

JOY! Girlband

De naam zegt het al: vreugde! Dat is ook echt wat deze 3 meiden uitstralen. JOY! is 1 van de 4 finalisten van het Junior Songfestival van 2023. Samen met de andere 3 acts hebben ze o.a. live opgetreden in AHOY. Ze behaalden hiermee een prachtige 2e plaats, waar Sep & Jasmijn de winnaars werden.
Een resultaat waar ze megatrots op zijn!

Maar wie zijn deze talenten?

Aimée, Sana en Gina hebben alle drie al aardig wat ervaring opgebouwd in de showbizz. Samen vormen ze de groep JOY! met hun vrolijke liedje “Better Together”. In dit nummer zingen ze over hoe leuk het is om samen te dansen.

Aimée (12) is dit jaar gestart met de vooropleiding van Lucia Marthas, waar ze de middelbare school (havo/ vwo) combineert met een opleiding in Performing Arts (Dancing, Acting and Singing).

Sana (12) is in september gestart met de opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar ze school (havo/vwo) combineert met klassiek- en moderne dans.

Gina (13) zit in de eerste van de middelbare school (havo/vwo). Deze multitalent doet de vooropleiding aan het Codarts Lyceum in Muziek, met als hoofdvak zang.

Klaar voor nieuwe muziek!
Nu het songfestival voorbij is wordt het weer tijd voor de studio en zullen de meiden snel met nieuwe muziek komen.

Wilt u JOY! Girlband direct boeken?: U kunt ons bereiken telefonisch op 030-669 6090 of stuurt u een email naar info@lineupevents.nl Wij staan u graag te woord.

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl