Het Kleine Prinsesje

Het Kleine Prinsesje

Het Kleine Prinsesje is reeds in 2013 ontwikkeld in aanloop naar 2014, het jaar van de viering van Nederland viert 200 jaar Koninkrijk. Een aantal personages in deze act bestaan uit drie Animatronic's, een Koning, Koningin en Prinses, elk met een lengte van 1.30 mtr. Deze Animatronic's worden elektrisch- en of pneumatisch softwarematig in hun bewegingen ( hoofd, bovenlichaam en armen) aangestuurd. De act is tevens voorzien van in totaal 39 mtr.
LED-strip verlichting en staat gelijk aan 2.340 LED lampjes om de contouren te versterken, al of niet voor avond optredens. Tevens behoort bij deze act een drie- wielig voertuigje met daar op de vriendjes van de Prinses, Onno de Kasteelmuis, Skon de Eekhoorn en Viggie het Koolmeesje, en word middels afstandsbediening voor het Koninklijk gevolg uitgestuurd. De Trike die u op de afbeelding ziet is geheel elektrisch en geeft geen reuk- en of geluidsoverlast.
Met deze opstelling kan i.v.m. de stroom en luchtvoorraad voor het maken van alle bewegingen, gedurende 2½ uur een bepaalde route een of meerdere keren overbrugd worden, terwijl door de animatronic's alle bewegingen gemaakt worden, geheel verlicht en tevens klinkt er op de achtergrond sprookjesmuziek dat vanaf de act meegevoerd wordt.

Voor meer informatie over het kleine prinsesje - Straattheater act kunt u contact met het kantoor opnemen of mailen  en een optie plaatsen op info@lineupevents.nl of 030-669 6090

 

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl