Glamourama

Glamourama

De vrouwelijkste feestband van Nederland!

Met 12 man sterk is Glamourama de grootste en vrolijkste coverband van Nederland.
Deze kleurrijke showband valt meteen op door de 4  zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen.
De bandleden van Glamourama hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys van de wat foutere feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je weet wat Glamourama! speelt), maar ook veel disco en danceclassics en de grootste hits uit de jaren 80 en 90.
Spectaculair en herkenbaar en voor elk wat wils.
Al ruim 10 jaar behoort Glamourama tot de top van het evenementencircuit. Naast een spetterende feestband is Glamourama een uitstekende begeleidingsband.
De professionele en sympathieke muzikanten hebben hun sporen verdiend in de muziekwereld. De bandleden van Glamourama staan regelmatig op het podium met o.a. Jan Smit, Gerard Joling, Anita Meyer, Frans Bauer, Dean Saunders, Nick & Simon en Trijntje Oosterhuis. |
Muzikanten die hun vak verstaan en het serieus nemen, en dat is terug te zien en horen op het podium.

Glamourama speelt met name op de grotere festivals en bedrijfsevenementen, maar ook tijdens privéfeesten, studentengala’s, bruiloften, dorpsfeesten en in feesttenten.
Van sjieke congressen tot dampende feesttenten, Glamourama is dè garantie voor een perfect geslaagd feest!

 

Informatie over Glamourama of direct boeken ?
Neemt u dan contact op met 030-669 60 90 of mail naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl