DJ Dioni

DJ Dioni

DJ Dioni Jurado-Gomez (1997) is een zanger, acteur, danser, producer, MC en stemacteur die sinds 2006 actief is en verscheidene rollen heeft uitgevoerd in theater, films en op podia.

Een multitalent die zowel grote als kleine rollen heeft weten te bemachtigen in musical producties zoals Ciske de Rat, The Sound of Music en Dr. Dolittle. Op het grote witte scherm is hij te bewonderen in ‘Fashion chicks’ (2015), ‘Vind die domme trut en gooi haar in de rivier’ (2017) en ‘Vechtmeisje’ (2018).

Als voormalig bandlid van groepformatie ‘B-Brave’ heeft hij een drievoudig platinumplaat mogen ontvangen voor de single ‘One Night Stand’ (2016) en een gouden plaat voor de EP ‘LOS’ (2017). Daarnaast heeft hij meer dan 500 uur aan zang en dans podiumervaring opgedaan zowel in Nederland als in Suriname en Indonesië, inclusief tweemaal een uitverkochte show in de Melkweg Amsterdam.

Zijn herkenbare stem is verleend aan diverse internationale programma’s en films voor nasynchronisatie zoals Airbud (2012), iCarly (2012), Inazuma (2012), maar ook in reclames zoals voor Playstation 3 (2012). Daarnaast speelde hij een rol in televisieserie ‘Ongewoon Sterre’ (2016).

Als MC maakt hij onderdeel uit van de duo ‘Whipcream’ samen met DJ Jasha Rudge en staat hij voor uitverkochte zalen in heel Nederland waaronder voor ‘FRIS’ feesten. Tevens is hij producer en werkt hij aan eigen materiaal.

Dioni geniet van een brede fanbase met name onder tienermeiden van 14 tot 24 jaar die hem kennen van zijn werk op het podium, in muziek, films en televisieprogramma’s. Zijn instagram telt meer dan 68 duizend volgers, 40 duizend op Twitter en op snapchat heeft hij dagelijks duizenden views.

Dioni is in 2019 actief in de diverse functies van acteren, zang, dans, MC en stemacteren.

 

Voor informatie of boekingen van DJ Dioni neemt u contact op met onze collega's op kantoor op 030-669 60 90 of stuurt u een email naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl