DJ Blijwin

DJ Blijwin

Blijwin is de bekendste kinder-dj van Nederland. Onder het credo 'Voel je vrij, Dans met mij, Samen blij' creëert hij binnen no-time een sfeer waar alle kinderen zich veilig voelen en zich helemaal laten gaan.
Met een mix van hippe kindermuziek, feestmuziek van de afgelopen jaren en zijn eigen muziek zorgt hij voor een geweldige opbouw van de show. Kinderen kennen hem van zijn hits 'Onesie Dansie' en 'Rocken op m'n Luchtgitaar' die hij live performt.
Boek je Blijwin's show dan is het altijd vol prijzen, regenbogen, gekkigheid en vooral veel energie.

Show Voel je vrij, Dans met mij, Samen blij

In deze super-energieke disco show neemt Blijwin de kinderen mee naar een plek waar ze helemaal zichzelf mogen zijn: het hier en nu. Als geen ander weet DJ Blijwin hoe fijn het is om jezelf te zijn en je te uiten hoe je wilt. En als geen ander weet hij hoe hij de kinderen aan het dansen krijgt zonder dat ze alles na hoeven te dansen.
De disco van Blijwin is voor een groot deel het tegenovergestelde van de minidisco: vrij dansen en de muziek volgen.

Alle denkbare muziekstijlen komen aan bod: rock, ballet, pop en ook iets harder dan dat. Blijwin zingt zijn eigen hits (Badkamer Ballet, Rocken op m'n Luchtgitaar, Onesie Dansie) en draait de populairste muziek (Kinderen voor Kinderen, 'TikTok'). Een spektakel voor de hele familie waar de hele familie van geniet.

Voor informatie en boekingen van DJ Blijwin neemt u contact op met ons kantoor op 030-669 60 90 of stuurt u een email naar info@lineupevents.nl

voor alle downloads zoals aankondigingsposters: De Blijwin downloads, de leukste gratis toevoeging voor jouw feestje

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl