de uitvinder

de uitvinder

De uitvinder
Tijdens deze wonderlijke en interactieve voorstelling zal jong en oud door deze uitvinder worden meegenomen voor een magische reis vol bijzondere uitvindingen.
Naast verbazing zal dit uiteraard ook zorgen voor de nodige hilariteit!

magisch STRAATTHEATER VOL BETOVERINGEN EN UITVINDINGEN 

Diverse uitvindingen zullen de revue passeren. Sommige uitvindingen zien er wel heel vreemd uit! Wat is het? En wat kun je ermee? Sommige uitvindingen blijken echter minder handig te zijn dan dat deze uitvinder eerder had gedacht!

Welke magische uitvindingen zijn er zoal te zien?

Er komt een apparaat tevoorschijn. Het is de Ringulator! Een wat? Nou een apparaat waarmee je een (trouw)ring een complete make-over kan geven! Oh jee er gaat blijkbaar iets fout! Er komt rook uit het apparaat! Waar is de ring gebleven?

De tijdmachine

Snel wordt de volgende uitvinding erbij gehaald. Het is de tijdmachine! Nadat deze is geactiveerd gaat iedereen terug in de tijd en dan…… Aan het einde wordt de ring uiteraard weer teruggevonden.

Het gedachtenapparaat

De telepethator is een hele speciale uitvinding! Doormiddel van dit apparaat kunnen gedachten worden ontvangen! Het apparaat ziet er wel heel vreemd uit! Aan de voorkant bevindt zich een soort propeller? Gaat dat werken?

De leugendetector

De nieuwste uitvinding is de leugendetector. Doormiddel van dit apparaat kun je zien of iemand liegt. De uitvinder heeft het echter nog niet kunnen testen, want hij spreekt natuurlijk altijd de waarheid!

Ineens gaat het apparaat piepen, wat aangeeft dat de uitvinder dus blijkbaar liegt! Natuurlijk niet. Deze uitvinder spreekt altijd de waarheid! Het apparaat blijft maar piepen en piepen op alles wat de uitvinder zegt!

Het apparaat slaat ineens op tilt! Alles valt uit elkaar! Tot overmaat van ramp schiet er ook nog een vuurflits uit het apparaat!  Uiteraard zorgt dit alles voor grote vreugde bij het aanwezige publiek.

Wilt u de uitvinder direct boeken of meer informatie, neemt u dan contact op met ons team op 030-66960 90 of stuur een mail naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl