De Nautilus

De Nautilus

De Nautilus

Arthur heeft een technisch hoogstandje gebouwd, genaamd de NAUTILUS. Door middel van wielen, hendels, kettingen, tandwielen en ingewikkelde overbrengingen is deze Muziekkunstenaar weer in staat gebleken een complete one man band te creëren. U zult versteld staan van de ingenieuze speelwijze, het functionele gitaarspel, de glasheldere stem en de vrolijke uitstraling.

Verplaatsbaar op uw evenement

Rock and Roll, Country, Easy Listening, jaren 60, 70, 80, 90, zelfs een gezellig Hollandse wals of feestmuziek, op zijn muziekduikboot is Arthur in staat om op ieder feest of evenement de stemming er goed in te brengen.
De in Jules Verne stijl gebouwde machine is met zijn Steampunk decoraties een lust voor het oog.
Een vuurmachine maakt de muziekduikboot helemaal compleet. Het grote voordeel van de Nautilus is, dat er geen beperkingen zijn. De boot is makkelijk verplaatsbaar en heeft geen stroom nodig. Deze verplaatsbare act is uniek in de wereld van het entertainment.

Inzetbaar voor vele doeleinden

De Nautilus One-Man-Band is een one man band die inzetbaar voor vele doeleinden, kan werken met regenachtig weer en kan met zijn afmetingen door dubbele deuren van gebouwen . Hij kan dus binnen staan in verzorgingshuizen, bedrijfshallen en feestzalen . Deze muziekduikboot is straattheater, orkest, en entertainment tegelijk. Het is een mobiele act en een leuke vervanging voor een dixielandband, looporkest, jazzband, blaaskapel of straatorkest.

Deze nautische act is ook zeer geschikt voor maritieme evenementen, zoals haven- en visserijfeesten, mosselfeesten en botenbeurzen. overal is deze maritieme act inzetbaar . Kortom, de Nautilus One-Man-Band boeken als u mobiel entertainment zoekt.

Direct informatie of boeking van deze prachtige act kan op info@lineupevents.nl  of neemt u contact met ons kantoor op 030-669 60 90

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl