Dakxs

Dakxs

De Zaanse Dakxs is een natuurtalent op het podium, wiens passie voor muziek al op jonge leeftijd duidelijk werd.
Op 7-jarige leeftijd gaf hij zijn eerste huiskamerconcerten voor familie en vrienden. Zijn opa zag zijn talent en gaf hem zijn eerste geluidssetje met microfoon. Toen Dakxs op 9-jarige leeftijd voor het eerst op een echt podium stond, wist hij dat muziek zijn toekomst was.

In de loop der jaren heeft Dakxs een indrukwekkende ervaring opgebouwd en weet hij elke gelegenheid om te toveren tot een feest. Of het nu gaat om kroegen, festivals of theaterzalen, zodra Dakxs begint te zingen, barst het feest los. Zijn repertoire van Nederlandse feestknallers is breed en gevarieerd, met iets voor iedereen, van Amsterdamse klassiekers tot gezellige Brabantse meezingers.

Dakxs heeft al twee succesvolle singles uitgebracht: zijn aanstekelijke debuutsingle "Tjsakkie Dikkie Boem" en de hit "Voor Jou En Voor Mij", geproduceerd door Frank Verkooyen in de beroemde The BOOM studio. Beide nummers zijn enthousiast onthaald en versterkten zijn opmars in de muziekwereld.

Momenteel beleeft Dakxs een ware doorbraak. Hij is wekelijks live te zien en is een favoriet in het kroegencircuit. Zijn optredens op het stadsfestival Zwolle waren een daverend succes, en hij is een vaste waarde op het Babbels Live Festival, waar hij niet alleen optreedt maar ook presenteert.

Met zijn onweerstaanbare energie en uitgebreide repertoire brengt De Zaanse Dakxs de gezelligheid mee voor elk feest of evenement.

Boek Dakxs voor een avond vol feestelijke Nederlandse hits en onvergetelijke momenten!
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op 030-669 60 90 of stuurt u een email naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl