Colibri the band

Colibri the band

Colibri the band ! Welkom in de voiliere! Deze muzikale birds hebben werkelijk geen idee waarom ze naar dat piepkleine vogeltje zijn vernoemd, want ze lijken in geen enkel opzicht op hun naamgenoot. Zo zijn ze met z'n elven; dus zeg maar gerust een MEGA-BIRD! Niks kleins en fijns; dikke blazers, vette hammonds en knallende bassen. Hoezo "de vrouwtjes zijn onopvallend gekleurd".... de zangeressen spetteren van het podium...en de zanger trouwens ook! Stil hangen in de lucht, daar doen ze niet aan, en aan achteruitvliegen al helemaal niet. Als de groove eenmaal op stoom is, dan gaan ze op volle kracht vooruit!
Eigenlijk zijn ze zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En ze spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn ze ook. Maar noem de band maar gewoon COLIBRI!

REVIEWS:
“Wij hebben een fantastische avond gehad en veel complimenten gehad over de band! Jullie kunnen geweldig spelen! Dank voor de topavond!"
“De band was echt super! Iedereen op de dansvloer en dus heel erg geslaagd!”
“Vanaf het eerste nummer stonden er al mensen op de dansvloer en dat is gewoon zo doorgegaan!”

REPERTOIRE
The funk, the groove, the soul. Het repertoire van Colibri is dansbaar, feestelijk, om mee te zingen, herkenbaar. Oude hits in een nieuw jasje, nieuwe hits met oude soul. Voor iedere gelegenheid wordt een passende setlijst gemaakt. Van bruiloft tot festival, van kroeg tot bedrijfsfeest: Colibri zorgt voor feest!

Informatie over Colibri of direct boeken ?
Neemt u dan contact op met 030-669 60 90 of mail naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl