Cold Turkey

Cold Turkey

Cold Turkey:

“…. en toen stond daar ineens een klein kereltje met een muntje tegen mijn winkelruit te tikken. Hij had geld gekregen van meneer Scrooge. Ik geloofde dat natuurlijk niet en begon dat ventje flink door elkaar te rammelen, je liegt, je liegt! Dat jochie huilie huilie, bleek het echt waar te zijn…. Hij had dat geld gekregen om de laatste kalkoen te kopen…”

De kerstanimatie Cold turkey begint waar Christmas Carol van Charles Dickens eindigt. Ebenezer Scrooge heeft kennelijk zijn leven gebeterd, (de vrek). Poelier Theodor Woodman heeft te verstaan gekregen dat hij in opdracht van Scrooge, de laatste grote Kerstkalkoen moet bezorgen. Alles leuk en aardig, maar die kalkoen die leeft nog en laat zich niet zo snel kisten. Poelier Woodman moet alles uit de kast halen om zijn kalkoen op het gemak te stellen en de kalkoen overtuigen dat hij een geweldig leven gaat krijgen bij zijn nieuwe baasjes. Een eigen “hokje” met verwarming …

Een mobiele animatie act, waarbij het publiek betrokken wordt. Een hilarisch verhaal, spel en verhaal tussen poelier en kalkoen.

Direct informatie of boeken doet u op info@lineupevents.nl Of neemt u contact op met ons kantoor op 030-669 6090

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl