Bing de kindershow

Bing de kindershow

De Bing-30 minuten-show is een vrolijke voorstelling met nieuwe liedjes van Bing met veel interactie over de verjaardag van Bing. In de voorstelling viert Bing zijn verjaardag samen met de kinderen en al zijn bekende vriendjes: Coco, Sula en natuurlijk Flop. Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing, hier zullen al zijn vriendjes verkleed verschijnen en zingen we met alle kinderen uit de zaal het nieuwe verjaardagslied: Bing is jarig.

Over Bing:

Bing is een baanbrekende nieuwe kindertelevisieserie. Bings verhalen, die de luidruchtige, vrolijke, rommelige realiteit van het voorschoolse leven vieren, zijn klein, maar ze zitten vol drama; alledaagse drama's die alle jonge kinderen en de volwassenen in hun leven zullen herkennen.

Bing is energiek, speels en betrokken bij de wereld om hem heen. Als hij nieuwe ervaringen opdoet, kan een combinatie van enthousiasme en onervarenheid soms tot teleurstelling leiden, maar Bing kan altijd rekenen op Flop en zijn vrienden om hem te helpen met zijn weg te vinden.

Sluit je aan bij Bing en zijn vrienden Sula, Pando, Amma, Coco, Flop en Charlie terwijl ze spelen en van elkaar leren.
Geproduceerd door Acamar Films in samenwerking met de in Dublin gevestigde studio Brown Bag Films, werd Bing speciaal aangepast voor televisie, uit de originele boeken van Ted Dewan. Bing wordt in Nederland uitgezonden op NPO Zappelin en is daarnaast te bekijken op Videoland, Amazon Prime Video en YouTube.­

Voor meer in formatie over de Bing kindershow neemt u contact op met onze collegas op kantoor op 030-669 60 90 of mailt u naar info@lineupevents.nl.

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl