The Pianojam

The Pianojam

The Pianojam: Natuurlijk, er bestaan inmiddels vele pianoconcepten… maar niet allemaal zo veelzijdig als The PianoJam!
Met meer dan 2.000 songs in het repertoire is The PianoJam zo allround dat werkelijk álles gespeeld kan worden.
The PianoJam is daarmee inzetbaar voor zowel achtergrondmuziek tijdens een diner tot een uitbundige feesttent.
De setting is daarbij uit te breiden tot een complete band. The PianoJam boeken? We ontvangen je aanvraag graag!

Rasentertainers en topmuzikanten Ben Schutte (bekend van o.a. Crazy Pianos Scheveningen) en drummer Bram Smeele (professioneel drummer in bands voor o.a. Berget Lewis, The Trammps en meer (inter)nationale artiesten) nemen hun publiek graag mee op een groot muzikaal avontuur vol humor. Het publiek bepaalt zelf de setlist. Dat kan door verzoeknummers op te schrijven op de speciale request forms die worden meegeleverd. Als geen ander weten Ben en Bram het feest te voorzien van een perfecte opbouw, waarbij alles kan: rustig beginnen en eindigen op de tafels, of direct vol gas in de polonaise!

The PianoJam is inzetbaar voor vele doeleinden, van besloten feesten tot bedrijfsevent of feesttent. Het is altijd mogelijk om de standaard duo-setting van pianist-zanger en drummer aan te vullen met bijvoorbeeld een zangeres of saxofonist. Met een compacte geluidset waar mogelijk en een flinke geluidset waar het nodig is, is The PianoJam de perfecte invulling voor iedere gelegenheid.

The PianoJam boeken

The PianoJam is te boeken bij vrijwel alle bekende boekingskantoren. Ook internationaal is The PianoJam een graag geziene gast op uiteenlopende evenementen. We werken in die gevallen graag samen met lokale partners op gebied van licht en geluid. Zo houden we de kosten zo laag mogelijk en bieden we maximaal plezier voor de opdrachtgever. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden.

Voor informatie of direct boeken van The Pianojam neemt u contact op met 030-669 60 90 of mailt u naar info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl