Party-DJ Marco

Partydj Marco

Party-DJ Marco, die ken je vast wel van die fijne foute platen. Die man die zijn publiek door de microfoon vrolijk verzoekt de handjes toch vooral in de lucht te steken. Achter dat feest’masker’ schuilt de 36-jarige Marco van de Geer. En die verklaart zijn succes als volgt: “Eigenlijk ben ik gewoon een ontzettende controlfreak.”

In het dagelijks leven werkt Marco in de jeugdzorg. Een pittige baan, waardoor hij zijn uitlaatklep – party-dj zijn – af en toe goed kan gebruiken. “Niets is lekkerder dan na een zware dag in de auto even luisteren naar de nieuwste carnavalskrakers.”

Marco begon met experimenteren achter de knoppen van de draaitafel toen hij nog maar 14 was in de Kamerikse jeugdsoos De Bijn. “De dj moest plassen en toen mocht ik de knopjes even voor hem doen.” Marco had de smaak te pakken en werd al snel gevraagd te draaien op locatie met Drive In Shows. En hij bleef vlieguren maken in ‘zijn’ De Bijn. In de weekenden welteverstaan, want doordeweeks was hij, vanaf zijn 18e, beroepsmilitair.

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl