Luna Sabella

Luna Sabella

Luna Sabella (geb. 2010) groeit op in het Limburgse Belfeld.

Al op haar derde is Luna begonnen met dansen en haar favoriete dansgenres zijn: klassiek ballet, modern en hip-hop. Toen Luna 7 jaar oud was, begon zij ook met zingen.

In 2021 heeft Luna auditie gedaan voor het 11de seizoen van The Voice Kids en mocht zij uiteindelijk aan het programma deelnemen.
Hoever Luna is gekomen blijft helaas nog geheim omdat dit seizoen van The Voice Kids niet is uitgezonden.
In 2022 deed Luna auditie voor het Juniorsongfestival. Na diverse auditierondes werd zij gekozen als solist en werd daarbij één van de finale acts. Speciaal voor haar werd het liedje ‘La Festa’ geschreven met een verwijzing naar haar Italiaanse roots.
In september ’22 stond zij samen met de finalisten Mixed-Up, Infinity en High 5 in de live finale van het Junior Songfestival in Rotterdam Ahoy. Van de vakjury bestaande uit Chantal Janzen, Flemming en Glen Faria kreeg Luna het maximaal aantal van 12 punten. Daarbij kreeg zij ook ‘douze points’ van de kinderjury en het maximaal aantal stemmen van het publiek en daarmee verzekerde zij zich van haar ticket naar de internationale finale in Yerevan, Armenië.

In december ’22 vertegenwoordigde Luna Nederland bij het Junior Eurovisie Songfestival en behaalde daar een mooie 7e plaats. Een nieuwe single en videoclip zijn in ontwikkeling en komen in het voorjaar van ’23 uit.

Wilt u Luna Sabella direct boeken of informatie, neemt u dan contact op met ons team op 030-66960 90 of stuur een mail naar info@lineupevents.nl.

 

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl